ПН-НД з 10:00 до 21:00

Клітки ММА підлогові

Клітка Октагон для ММА діаметр 5 м. підлогова
Клітка Октагон для ММА діаметр 5 м. підлогова

Клітка Октагон для ММА діаметр 5 м. підлогова Клітина складається з каркасу, звареного з металу укр..

105000 грн.

Клітка Октагон для ММА діаметр 6,5 м. підлогова
Клітка Октагон для ММА діаметр 6,5 м. підлогова

Клітка Октагон для ММА діаметр 6,5 м. підлогова Клітка складається з каркасу, звареного з металу ук..

125000 грн.

Клітка Октагон для ММА діаметр 7 м. підлогова
Клітка Октагон для ММА діаметр 7 м. підлогова

Клітина для ММА діаметром 7 м. Клітина складається з каркасу, звареного з металу українського вир..

132000 грн.

Клітка Октагон для ММА діаметр 8 м. підлогова
Клітка Октагон для ММА діаметр 8 м. підлогова

Клітка для ММА діаметром 7 м. Клітина складається з каркасу, звареного з металу українського виро..

144000 грн.

Показано від 1 до 4 з 4 (всього сторінок: 1)

Брутальність, динамічність, видовищність. Декілька слів, які описують вид бойових мистецтв - MMA. Цим спортом займаються люди з особливим характером. Mixed martial arts висуває свої вимоги до обладнання бойової зони. Ринг, на якому проводяться поєдинки, - восьмикутник ММА, або октагон підлоговий. Восьмикутник підлоговий з його досить короткими сторонами та високими стінами був обраний спеціально. Клітина дозволяє залишатися в рамках бойової зони навіть при сильних ударах суперника, а форма рингу, правильний восьмикутник, дає необхідний динамічний спаринг простір. Якщо потрібно купити октагон в Україні, компанія Sportko — те, що потрібно. Клітини ми виготовляємо власноруч, тому ручаємось за надійність наших рингів. Ціни — нижчі за ринкові, від 65 тисяч гривень. Потрібно почекати, а купити підлоговий октагон в Україні плануєте в інший раз? Скористайтеся орендою клітин ММА. У вас вдасться провести змагання на найвищому рівні без зайвих витрат. Перш ніж ви визначитеся, рекомендуємо ознайомитися з тонкощами установки восьмикутника, вивчити матеріали, з яких робиться підлоговий октагон і дізнатися про їх характеристики.

Ринг восьмикутник для установки для підлоги або на помості?

На зорі розвитку змішаних бойових мистецтв клітина мма підлогова виготовлялася тільки на замовлення і влітало це задоволення в копієчку. Тепер можна купити октагон на підлогу у Києві або в будь-якому іншому місті. Це будуть елементи, які потрібно буде зібрати та встановити. Зупинимося на моделі з помостом. В основі конструкції такої клітини – поміст або металевий каркас. Він складається з опорних стовпів, яких кріпляться ферми. Це дозволяє укласти фанерну підлогу та мати, натягнути сітку-рабицю на стінки октагону. Осередки кріпляться між собою болтовим з'єднанням, що гарантує стійкість і надійність конструкції навіть під час видовищних та активних боїв. На вибір клієнта в одному або двох секторах клітини розміщуються дверцята для входу бійців та судді. Усі елементи робочого простору восьмикутника мають м'які протектори. Комфортне піднесення на поміст забезпечується сходами, що входять до кожного комплекту постачання. Крім сходів, до нього входять:

  • стовпи опорні та ферми;
  • щити з фанери та кріпильні елементи;
  • мати (пінополіуретан + ПВХ-тканина);
  • огороджувальні щити із сіткою;
  • протектори м'які та спідниця помосту.

На відміну від моделі на помості, ринг восьмикутник для установки для підлоги славиться своєю стійкістю. На особливостях фіксації давайте зупинимося детальніше, оскільки саме від цього залежить безпека і спортсменів, і глядачів.

Особливості фіксації підлогових клітин ММА

Для щоденних тренувань в залі ідеально підходить підлоговий октагон без помосту. Особливої ​​необхідності в видовищності змагання немає, а ось інтенсивність занять при підготовці до чемпіонатів - головна причина віддати перевагу моделям з фіксацією підлоги. Встановлюється клітина мм підлога на рівній поверхні. Щоб жорсткість конструкції відповідала вимогам безпеки, елементи рингу монтуються на підлогу, тим самим досягається бажаний рівень фіксації конструкції в цілому. Така підлогова клітина ММА — схожа на модель з помостом, але в даному випадку конструкції, що підноситься, немає.

Матеріали та характеристики

Чому підлогова клітка ММА славиться неперевершеною міцністю та надійністю? Вся справа - в матеріалах і технологіях, що використовуються при складанні конструкції. Наприклад, каркас — зварений із металу українського виробництва. Це марочна сталь із високими експлуатаційними характеристиками. Для настилу використовується фанера, мати – поролон вторинного спінювання, а також міцна ПВХ-тканина. Для з'єднання елементів з армованої тентової тканини застосовується термозварювання, що дозволяє уникнути швидкого зношування матів. Периметр помосту закритий спідничкою. Замовляючи ринг восьмикутник для підлогової установки або на помості, ви можете погодити комбінацію квітів на власний розсуд, орієнтуючись на фірмові відтінки спортивної школи або символіку майбутнього чемпіонату. Також можна нанести клубну емблему чи логотип спонсорів.

Де придбати октагон підлоговий в Україні?

Якщо ваш вибір упав на фірму Sportko, можна купити октагон на підлогу в Києві, приїхавши за адресою: вул. Бориспільська, 7. Також пропонуємо відвідати наш шоурум, що знаходиться на Харківському шосе, 160. Якщо ви живете в іншому місті, замовляйте октагон підлоговий онлайн на нашому сайті або зателефонуйте за одним із номерів:

  • +38 (063) 120 32 84;
  • +38 (097) 093 76 67;
  • +38 (073) 104 12 25 (Viber).

Неважливо, велика у вас арена або невелика зала, ми виготовимо восьмикутник підлоговий відповідного діаметру, у будь-якому кольорі, підлогову модель або на помості. Ціна підлогових клітин – від 90000 до 130000 гривень, з подіумом – від 160000 до 250000 гривень.

Індивідуальні тренування, дружні спаринги чи змагання світового рівня — наші підлогові октагони не підведуть. Чекаємо на замовлення!